И през 2017 г. рекламата достигна публиката си в различни форми,

...
И през 2017 г. рекламата достигна публиката си в различни форми,
Коментари Харесай

Рекламите, които грабнаха вниманието през 2017 г.

И през 2017 година рекламата достигна публиката си в разнообразни форми, а част от нея съумя да завладее вниманието на света. Онлайн изданието на сп. Inc. от Съединени американски щати предлага собствен асортимент на най-ефектната и привлякла внимание реклама от тази година. За множеството от изброените акции сме ви разказвали през годината в раздела за маркетинг на уеб страницата ни, откакто те се потвърдиха като прояви, пренесли мощни послания, хитри хрумвания в подтекста на някакво настоящо събитие или видеа, разсмели света. 

Ето кои са те: 

Статуята на Безстрашното момиче , конфигурирана пред известната статуя на Бика на Уолстрийт. Поводът бе Международният ден на дамата, 8-ми март. Кампанията притегли голямо внимнание и съумя да съобщи посланието си, че дамите иман мощ и резистентност, даже във финансовия свят, доминиран от мъже. Тя се хареса толкоз доста, че стана нова туристическа атракция на Ню Йорк, след което от нюйоркската градска администрация позволиха вместо да стои единствено месец и да бъде отстранена, да остане там. 

Това е най-хубавата рекламна акция на 2017 година, съгласно Adweek.

Коледната реклама на Apple (видео)

ИКЕА дава отговор на Balenciaga . Шведският бранд за обзавеждане се пошегува, откакто стилната компания пусна за  $2145 чанта, доста сходна на познатите му сини торби за извършване на покупки в магазините му (Ikea Frakta bag). 

" Щраусът " на Samsung - едно видео, което накара света да се усмихне и показва VR технологията.

Рекламата " Flame Grilled " на Burger King със фотоси от същински заведения за хранене, в които е имало пожари. Тези печатни визии несъмнено съумяха да сграбчен вниманието на читателите.

" Стая с доста гледки " - приключенското видео, което показва хубостта на туристическите дестинации в Квебек, Канада. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР